Blog – Grid

Постављени заштитни стубићи на паркингу
by in Актуелности

Због све учесталијих случајева блокирања пролаза ка доњем паркингу од стране несавесних возача, постављени су рефлектујући еластични стубићи. Њихова улога биће блокирње прилаза возила на линију која омета пролаз возила ка доњем паркингу, као и возили...

Постављен гелендер на степеништу иза зграде
by in Актуелности

На степеништу иза солитера постављен је прохромски гелендер отпоран на спољне временске утицаје, који ће олакшати безбедније коришћење степеништа нарочито у зимским условима.

Промењена стакла на светларнику
by in Актуелности

После дужег низа година, замењена су сва стакла на светларнику, од којих су многа била оштећена или поломљена, што је осим ругла представљало и опасност по пролазнике.

СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ СТАНАРА 16.10.2022.
by in Актуелности

Данас се одржава редовна седница Скупштине станара. Уколико нисте у могућности да присуствујете, о тачкама дневног реда можете се изјаснити и путем овог сајта на следећем линку: Редовна седница Скупштине станара 16.10.2022.

Окречен предњи зид зграде
by in Актуелности

Данас су уклоњени графити који су ружили предњи изглед зграде, а зид је прекречен свежом бојом. У наредном периоду биће уклоњени графити и са осталих зидова зграде.

Замењена стара интерфонска табла
by in Актуелности

Табла за интерфон која је ове године због старости и дотрајалих електронских делова, као и све теже набавке делова правила проблеме у раду, замењена је потпуно новом таблом и пратећом инсталацијом. Замењен је и звучник за комуникацију са становима, а...

Санација степеништа
by in Актуелности

Данас су започети радови на санацији степеништа иза зграде које је у великој мери било оштећено. Урушени степеници били су велики проблем пешацима, нарочито током зиме и снежних падавина.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com