Blog – Full Width

by in Актуелности 0 Comment

СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ СТАНАРА 16.10.2022.

Данас се одржава редовна седница Скупштине станара. Уколико нисте у могућности да присуствујете, о тачкама дневног реда можете се изјаснити и путем овог сајта на следећем линку: Редовна седница Скупштине станара 16.10.2022.

by in Актуелности 0 Comment

Окречен предњи зид зграде

Данас су уклоњени графити који су ружили предњи изглед зграде, а зид је прекречен свежом бојом. У наредном периоду биће уклоњени графити и са осталих зидова зграде.

by in Актуелности 0 Comment

Замењена стара интерфонска табла

Табла за интерфон која је ове године због старости и дотрајалих електронских делова, као и све теже набавке делова правила проблеме у раду, замењена је потпуно новом таблом и пратећом инсталацијом. Замењен је и звучник за комуникацију са становима, а презимена на табли су стално осветљена.

by in Актуелности 0 Comment

Санација степеништа

Данас су започети радови на санацији степеништа иза зграде које је у великој мери било оштећено. Урушени степеници били су велики проблем пешацима, нарочито током зиме и снежних падавина.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com